Toscana, Piemonte og Sicilia – reiser for smakssansene!
Reiseteam har gjennom flere år samarbeidet med Geir Andre Sjursen om mat- og vinturer.
Vi har fått forespørsler fra flere bedrifter som ønsker å reise til Italia sammen med en ekspert med på tur.
Vingårder, restauranter, lokale produsenter, matkurs og matmarkeder er noe av våre kunder oppleve på disse kulinariske reiser til la bella Italia!
Den anerkjente kokken Geir Andre Sjursen, har gjort Italia til sitt andre hjemland.
Han brenner for det italienske kjøkken og reiser til Italia flere ganger i året for å skaffe seg nye impulser og knytte seg til flere gode samarbeidspartnere som leverer topp kulinariske opplevelser, særlig i Toscana, Piemonte og Sicilia regionen.
Geir Andre står bak konseptet «Mitt Italia» og har lenge inspirert haugalendingene til italiensk matglede. Han arrangerer ofte «italiensk aften» her på Haugalandet, med både italiensk buffet og vinsmaking – ikke rart at disse er alltid fullbooket!
Nordmenn er veldig begeistret for italiensk mat, med sine lokale råvarer, århundregamle mattradisjoner, utsøkte viner og herlige olivenoljer. Sammen med det vakre landskapet og de kunstneriske landsbyene, er også disse med på å gjøre Italia så forlokkende.
Nysgjerrig på om en mat- og vintur kan passe for din gruppe?
Ta gjerne kontakt med oss, så skreddersyr vi et spennende forslag sammen med Geir Andre som passer perfekt for dere!