Reiseteam - reisebyrå for gruppereiser

Reiseteam skreddersyr reiser til inn- og utland for grupper (bedrifter, lag og organisasjoner m.v.). Vi organiserer både fly og bussturer tilpasset våre kunder og deres behov og ønsker.

I tett dialog med kunden setter vi sammen smidige reiser med opplevelser og aktiviteter tilpasset din bedrift eller gruppe. Vi tar utgangspunkt i formål, budsjett og periode man ønsker å reise.

Vi i Reiseteam har et stort kontaktnett med utvalgte leverandører som bidrar til å finne den ultimate opplevelse/ reise for våre kunder. Dermed kan dere reise trygt og behagelig mens vi ordner detaljene.

Nyt turen – vi ordner resten!

Jessica Velde har i mer enn 20 år tilbudt uforglemmelige turer til kunder gjennom arbeid i reisebyrået GoTo, Berg- Hansen og Ecape Travel.
Jessica er språkmektig, har et stort hjerte for gode reiseopplevelser og en mester i å sette sammen fantastiske turer for våre kunder. Jessica har utdannelse innen økonomi & logistikk, lang internasjonal erfaring og et stort nettverk innen reiseliv.

Tina Røvær har jobbet med reiser noen år og har også lang administrativ erfaring fra arrangementer, konferanser, festivaler og merkevarebygging. Hun har et sterkt engasjement for kultur, teambuilding og gode reiseopplevelser.
Tina har utdanning innen Administrasjon og kulturledelse fra HiT/USN og  arbeidserfaring fra kultur og idrettslivet, bl.a. som Arrangement- og informasjonsansvarlig/ Festivalsjef i KUF KF og som Arrangement og samfunnsansvarlig i FK Haugesund.

Reiseteam samarbeider tett med vår eier og «søsterselskap» Suldalsbussen v/ Per Arne Fisketjøn, som gjennom mange år har levert turer til fornøyde kunder. Fra Ski- og Håndball VM til festivaler, konserter og andre eventer.

Store grupper kan dermed reise trygt med oss. Samtidig er vi kreative og finner på aktiviteter undervegs – så blir det kjekt på transportetappene også!

  • Om du velger en dagstur til Hardanger, en jubileumstur til Færøyene, en konferanse i København eller en lang weekend til solfylte Malaga – sørger vi for detaljene!
  • Sammen med med våre kunder skaper vi turer som begeistrer, gir faglig påfyll og magiske kultur- og matopplevelser. Vi ordner det meste og sørger for en trygg reise!

Reiseteam arrangerer også temareiser i Norge og etter hvert også i Europa. Perfekt for deg som ønsker å reise sammen med andre! Herunder fotturer, mat og vinreiser, sport-, kunst- og kulturreiser.