Bilde kreditt: Visit Great Britain
En smaksreise gjennom sør England 28.-31. mai 2026.
Pris: kr 23.750,- per pers.Bli med på en unik smaksreise til sør England! Vi lover noen av de beste vingårdene, en autentisk pub-opplevelse, vakre hager, og mye mer!
Vi er så glade for å kunne presentere denne flotte turen til hjertet av England! England er i vinden – både som reisemål og vinland – og her får du et innholdsrikt program med mye for pengene, inkludert unike smaksopplevelser og sjarmerende engelske landsbyer.
Program
Avreise med Norwegian fra Haugesund lufthavn, Helganes.
Kl. 09:40 Fra Helganes flyplass.
Kl. 13:05 Avreise fra Gardermoen flyplass.
Kl. 13:05 Avreise fra Gardermoen til Gatwick flyplass, London.
Kl. 14:25 Ankomst Gatwick, London.
Etter ankomst blir vi hentet med buss som kjører oss til Kent området – en kjøretur på omtrent en time.
Kent og Sussex er områdene vi skal innom på turen. De er kjent som selve hjertet av England, med små koselige landsbyer i vakre naturskjønne omgivelser.
Vi skal bo på det sjarmerende The Spa Hotel i den idylliske landsbyen Tunbridge Wells, Kent.
Kl 19:30 Vi nyter et godt måltid på hotellets restaurant, The Orangery.
Kl. 07:00 – 10:00 Det serveres frokost serveres på hotellet.
Kl. 08:50 UT PÅ TUR! Vi blir hentet med felles transport.
Kl. 10:30 Ankomst Mount Ephrain House.
Stedet kombinerer klassisk britisk eleganse med avslappet hageidyll – et perfekt sted for en inspirerende pause. Utforsk kreative hager, vakker arkitektur og fantastisk utsikt over Kent-landskapet. Her får vi tid til å utforske stedet i eget tempo.
Kl. 13:30 Afternoon Tea på Mount Ephrain House.
Ingen tur til Sør-England er komplett uten en klassisk afternoon tea – og på Mount Ephraim House får du det med stil. Nyt nybakte scones med clotted cream og syltetøy, delikate sandwicher og fristende kaker.
Servert i herskapelige omgivelser eller ute i hagen når været tillater det. Dette er en smakfull pause i historiske omgivelser – en liten luksus du ikke vil gå glipp av.
Kl. 14:45 Simpsons Vingård – Omvisning og smaking
Simpsons Wine Estate – Engelsk vin i verdensklasse
Simpsons Wine Estate, etablert i 2014, ligger idyllisk til i hjertet av Kent – også kjent som «The Garden of England». Med kalkrik jord og et klima som minner om Champagne-regionen i Frankrike, har Simpsons spesialisert seg på elegante, prisvinnende musserende og stille viner.
KL. 16:20 Avreise tilbake til hotellet.
Middag på egenhånd – en kan enten spise på hotellet restaurant eller tusle inn til landsbyen. Det er ca 20 min å gå.
Kl. 07:00 – 10:00 Det serveres frokost serveres på hotellet
Kl. 09:30 Vi blir hentet på hotellet.
Kl. 10:30 Ankomst Oxney organiske vingård – Omvisning og smaking.
Oxney Organic Vineyard – Norsk eierskap i engelsk vinrevolusjon.
Oxney Organic Vineyard i Kent drives av den norske eieren Kristin, som har tatt med seg både lidenskap og kunnskap til Sør-Englands voksende vinlandskap.
Her dyrkes vin på en 100 % økologisk måte, med stor respekt for naturen og biodiversiteten i området. Oxney kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne, bærekraftige metoder.
Kl. 12:00 Piknikk lunsj i vinrankene på Oxney eiendommen.
Kl. 13:30 Avreise til Silcocks organiske gård – Vin og osteparing
På Silcocks Gård kan du smake gode engelske viner sammen med deilige lokale oster. Du får også lære litt om hvilke oster som passer best med ulike typer vin, for eksempel hvordan en frisk hvitvin kan passe godt med myke oster, mens kraftigere rødvin går fint sammen med lagrede oster. En enkel og hyggelig måte å oppdage smakene som fungerer godt sammen!
Her er det mulighet for å kjøpe meg seg hjem gode oster.
Kl. 19:00 Felles middag på lokal restaurant i Tunbrigde Wells.
Kl 07:00 – 10:00 Det serveres frokost serveres på hotellet.
Kl. 10:30 Utsjekk fra hotellet.
Kl. 11:00 Avreise fra hotellet.
Kl. 12:00 Publunsj – Bli med på britisk pubstemning på sitt beste – god mat, varme smil og ekte bygde-idyll som gjør ettermiddagen uforglemmelig! Vi kan ikke ha vært i England uten fish&chips eller en god Sunday roast. Vi avslutter turen puben The Bent Arms i landsbyen Lindfield.
Kl. 13:30 Setter vi kursen mot Gatwick lufthavn, London. Felles transport til lufthavnen.
Kl. 14:00 Ankomst Gatwick flyplass. Hjemreise med Norwegian.
Kl. 16:25 Avreise fra Gatwick flyplass, London.
Kl. 19:30 Ankomst Gardermoen flyplass.
Kl. 21:45 Avreise Gardermoen flyplass.
Kl. 22.40 Ankomst Helganes flyplass.
Pris: kr 23.750- per pers.
- Flybilletter t/r Haugesund – London Gatwick med Norwegian (inkl. håndbagasje og innsjekket bagasje)
- Flyplasstransfer i privatbuss t/r til hotellet, privat transport alle utflukter i henhold til program.
- 3 overnattinger i delt dobbeltrom ink. frokost.
- 2 vingårdsbesøk som nevnt i programmet med smaking.
- Hagebesøk som nevnt i programmet.
- 1 afternoon tea.
- 1 ost- og vinparing.
- 2 felles lunsjer inkludert 1 enhet til maten.
- 2 felles middager inkludert 1 enhet til maten.
- Vinekspert fra England.
- Reiseleder fra Haugesund, Norge.
Dette er ikke inkludert:
- Avbestillings- og reiseforsikring.
- Innreisedokumentet ETA. (HER kan du lese mer om innreise til Storbritannia)
- Drikkevarer, der det ikke er spesifisert som inkludert.
(*) evt. endringer med skatter, turistskatt mm. før ankomst, vil komme som tillegg.
(*) Små justeringer i forhold til program kan forekomme.
(**) Min/maks antall deltakere 18 for å gjennomføre turen
(***) Tillegg enkeltrom kr 2042,-
Meld deg på
Fyll ut skjemaet for påmelding.
Kontakt info
Telefon nr: +47 455 06 602
Epost: post@reiseteam.no