Kan vi skimte et lys i enden av koronatunellen?

Vi i Reiseteam bobler over av gode ideer for deres neste firmatur, og gleder oss til å kunne hjelpe dere!

Vaksinen vil forhåpentligvis bidra til at fysiske arrangementer sakte men sikkert vil nærme seg det normale igjen. Selv om digitalt er kommet for å bli, kan det ikke sammenlignes med  «face to face» møter for å bygge et team eller pleie kunderelasjoner.

Verden er langt fra friskmeldt, og selv om vi savner sol og varme, og land som Spania og Italia med sine trange smug og en avslappet stemning, kan vi finne på mye kjekt her hjemme i Norge!

Er det noe som helst «positivt» vi kan ta med oss av de mange reiserestriksjoner og stengte grenser, så er det at vi har fått øynene opp for hvor fint og spennende en tur i Norge kan være!

Aktive turer i Nordlandsregionen, Telemark; med sitt vakre kulturlandskap, Unescos Bergstaden Røros som byr på en helt spesiell sjarm, eksotiske naturopplevelser i Svalbard eller Alta, spennende klasseturer til Rjukan med både faglig innhold og litt adrenalin kick, firmaturer til historiske hoteller i en av de flotte nabofylkene og unike steder som byr på smaker i verdens klasse… Det er så utrolig mye å velge fra!

Som din reiseleverandør er vår Vårt viktigste fokus er at du som gjest skal føle deg trygg og ivaretatt når du reiser på tur med oss.

La oss sammen oppdage Norges skjulte perler!

Bilde: Agurtxane Concellon/ Hurtigruten Svalba