Voss – en vinner hos bedriftskunder

Voss, midt i hjertet av Fjord-Norge, er en destinasjon som byr på ekstreme kontraster og har lenge vært en favoritt blant våre bedriftskunder! Med sine spektakulære omgivelser tiltrekker Voss de som søker etter spennende naturbaserte teambuilding-aktiviteter.

Med enkel tilgang og et sterkt fokus på miljø, gjestfrihet og lokal mat, tilbyr Voss en komplett opplevelse for bedriftsarrangementer.

Våre topp 3 overnattingssteder

På Voss kan dere tilbringe nettene på det nye og unike designhotellet Elva, et helt spesielt tilbud som kombinere adrenalin-kick og naturopplevelser med spektakulær overnatting og matkultur.

For de som foretrekker moderne bekvemmelighet, er det sentralt plasserte Scandic Voss et utmerket valg, med Voss Gondol som nærmeste nabo.

For en mer idyllisk opplevelse passer Store Ringheim perfekt, med sin restaurerte gamle gård som skaper en sjarmerende setting perfekt for mindre grupper.

Kule opplevelser

I juli 2019 åpnet den imponerende Vossgondolen på Voss. Den tar deg opp til Hangurstoppen, 820 meter over havet, på kun 9 minutter – et fantastisk utgangspunkt for en rekke flotte fjellturer. Med panoramautsikt som inkluderer isbreer, fjorder, fjell og innsjøer, får dere også en perfekt ramme for deres konferanse eller teambuilding-aktivitet.

Opplev følelsen av å fly som en superhelt i vindtunnelen! Dette er Norges første vertikale, resirkulerende vindtunnel, som gir deg muligheten til å fly i trygge og kontrollerte omgivelser.

Voss er omgitt av krystallklare elver, noe som gjør det til et ideelt sted for en rekke vannaktiviteter, som rafting, elvekajakk, rappellering ved fossefall eller fisketur med kanopadling.

Fokus på lokale råvarer

På Voss benytter de fleste restaurantene lokale råvarer og kortreist mat når de serverer hjemmelagde og tradisjonsrike retter. Den nye Elva-restauranten skaper de lekreste retter fra lokale og ferske råvarer fra regionen.

FLOR’N Restaurant, beliggende på Store Ringheim, utstråler sjarm med sine rustikke tømmervegger, unike detaljer og moderne komfort, og skaper en helt spesiell atmosfære. Her serveres jordnære og rustikke måltider, laget av de beste lokale råvarene.

Ønsker dere å spise på 820 meter over havet? På toppstasjonen til Voss Gondol kan dere nyte hjemmelaget mat laget av lokale råvarer, med smaker som varmer hjertet. Hangurstoppen Restaurant er den største restauranten og afterski-stedet på Voss, hvor dere får servert hjemmelagde retter basert på lokale råvarer.

Smalahovetunet på Voss, en familiebedrift på gården Løne, produserer og serverer den tradisjonsrike retten fra Voss året rundt. De er den eneste produsenten av smalahove i landet.