Ja, vi elsker Spania – temperaturen, maten, aktivitetene og stemningen

Alicante er et populært valg for firmaturer takket være gunstige flyforbindelser fra Norge og behagelige temperaturer. Med enkel tilgang og et herlig klima er byen en ideell destinasjon for firmaturer.

Alicante, den nest største byen og hovedstaden i Valenciaregionen, har gjennomgått en imponerende transformasjon og i dag finner vi brede boulevarder, vakre strender og et moderne havneområde. Byen har opplevd en betydelig vekst og er blant de raskest voksende byene i Spania.

En av Alicantes kulinariske spesialiteter er turrones, en herlig nougat laget av honning og mandler. Gamlebyen, kjent som «El Barrio», er et samlingspunkt for både lokalbefolkning og turister om kveldene og atmosfæren er alltid livlig og sjarmerende.

The Ocean Race Museum, bare en kort spasertur fra Melia Alicante Hotel, er en ideell arena for workshops, konferanser og arrangementer av alle slag. Museet tilbyr både innendørs- og utendørsområder i ulike størrelser som kan leies. Her kan du kombinere faglige program med spennende og actionfylte aktiviteter ved Marina Deportiva – som for eksempel seilregattaer!

Benidorm, Albir og Altea er andre populære destinasjoner langs Costa Blanca-kysten som dere kan velge å bo i eller besøke under deres opphold. Disse byene har alle sine egne unike sjarm og attraksjoner som bidrar til å gjøre deres opplevelse langs kysten minneverdig.

Utvalg av opplevelser

 • Guidet «Gastro tour».
 • Jeep Safari til Guadalest
 • Paella konkurranse
 • Dagstur til Valencia
 • Rebusløp i Alicante
 • Vingård besøk
 • «Fiesta campera» på Relleu
 • Byvandring med lunsj i sjarmerende Altea
 • Fotturer eller sykkelturer med piknik

Tips fra Jessica

Glad i tapas? Ta turen til La Taberna del Gourmet – Denne tavernaen kan nesten beskrives som et tapas-museum! Stort utvalg av tapas utstilt, alt laget med høykvalitets ingredienser, samt et omfattende utvalg av viner.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Alicante.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana