En spennende destinasjon for din neste firmatur!

Island er et attraktivt reisemål, men til tross for sin tiltrekningskraft er det relativt få som faktisk besøker øya. De som velger å reise dit blir belønnet med enestående naturopplevelser. Island byr på unike landskap og eventyr som sjelden kan oppleves andre steder.

Utforsk den fascinerende Sagaøya Island med kollegaer eller venner. Her venter en reise full av opplevelser, med vulkaner og varme kilder, den verdensberømte Blå Lagune og magiske geysiren som sender vannstrålen sin titalls meter opp i luften. Dere kan følge vikingenes fotspor og besøke steder som har inspirert de legendariske sagaene, mens dere blir begeistret av Islands unike og forbløffende natur.

Reykjavik, er en moderne og vennlig by. Her venter et mangfoldig kulturliv med alt fra museer til opera og teater, samt et imøtekommende folk som ønsker dere velkommen. Reykjavik er et urbant paradis i kontrastenes rike, hvor det moderne møter det tradisjonelle, og det eventyrlige venter rundt hvert hjørne.

Utvalg av opplevelser

 • Et velkomstbad i den Blå Lagunen
 • Utflukt med ATV til Reykjanes
 • Den gyldne sirkel
 • Opplev Islands landskap fra hesteryggen
 • Hvalsafari
 • Reykjavik Food Walk tour
 • Besøk Þingvellir nasjonalpark (hvor scenene med hvitevandrerne i Game of Thrones ble filmet)

Tips fra Tina

Spis lunsj på Friðheimar Tomato Farm – Bare en time og en halv øst for Reykjavik, og plassert på den berømte Golden Circle, er Friðheimar gård et drivhusparadis for de mest deilige tomatene du noensinne vil smake. Å besøke dette stedet er et must etter du besøker Golden Circle!

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Reykjavik og Island.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana
  Firmaturer og gruppereiser til Edinburgh