Her er det bare å nyte omgivelsene!

Den franske rivieraen, også kjent som Côte d’Azur, strekker seg langs den sørøstlige kysten av Frankrike. For nordmenn er dette området enkelt tilgjengelig.
Kyststripen er berømt for sitt behagelige klima med mer enn 300 solskinnsdager årlig, og har siden 1800-tallet vært et populært reisemål for ferierende.

Det unike lyset langs den franske rivieraen har alltid vært en kilde til inspirasjon for kunstnere. Gjennom årene har en rekke malere, inkludert Pablo Picasso, Marc Chagall, Auguste Renoir og Henri Matisse, tilbrakt tid langs kysten. Mye av deres kunst kan oppleves i de mange museene i området, som for eksempel Picasso-museet i Antibes og Matisse-museet i Nice.

De sjarmerende småbyene Saint-Tropez, Monaco, Cannes, Nice og Antibes ligger som perler på en snor der hver enkelt har sin unike karakter og sjarm.
Her får du en perfekt kombinasjon av sol, strand og storbyliv, samtidig som du kan blande deg med «fiffen» og nyte det gode franske livet. Rivieraen er hjem til eksklusive hoteller og luksuriøse butikker på hvert hjørne, men har også noe å tilby for enhver lommebok.

Nice, den femte største byen i Frankrike og den største på Den franske rivieraen, Côte d’Azur, byr på mange kulturelle skatter. I de smale gatene i den gamle bydelen finner du et mylder av restauranter, delikatessebutikker og livlige markeder som fremhever byens pulserende atmosfære.

Utvalg av opplevelser

 • Katamaran med vannsportaktiviteter og lunsj ombord
 • Rib tur
 • Seil regatta
 • Kulinariske vandringer
 • Vingårdsbesøk
 • Rally på fjellveier langs rivieraen
 • Lær og spill Petanque
 • Fottur i fjellet før lunsj ved havet
 • Besøk den vakre middelalderlandsbyen Eze eller Saint-Paul-de-Vence

Tips fra Jessica

Besøk den lille byen Villefranche sur Mer er en av Côte d’Azurs vakreste og mest sjarmerende byer. Villefranche-sur-Mer lokker med sine smale, maleriske gater, sjarmerende barer og koselige restauranter. Havneområdet frister med utendørsservering langs promenaden, og byr på en fantastisk utsikt mot det azurblått Middelhavet

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Nice.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana
  Firmaturer og gruppereiser til Edinburgh