Mange skulte perler nord for Barcelona!

Kun én time fra Barcelona finner du flotte Costa Brava og Pyreneene i Girona. Utrolig vakkert og mindre hektisk enn Barcelona.

Denne regionen i Spania har blitt et ettertraktet feriemål takket være den fantastiske kombinasjonen av et herlig sommerklima, 8 naturparker, idylliske landsbyer og nydelige strender. Steder som Blanes og Tossa de Mar utgjør unike destinasjoner for konferanser og firmaturer, med et bredt utvalg av førsteklasses hoteller og restauranter som skilter med spennende historie og kultur.

Spanias kunstnere har latt seg inspirere av Costa Brava, og du kan besøke Salvador Dali-museet i Figueres, hans fødested. Men Costa Brava har også vært en betydelig inspirasjonskilde for kunstnere som Picasso og Miró.

Provinsen Girona er i dag et must or alle mat- og vininteresserte – I dette området hvor hav og fjell møtes, venter lokale delikatesser fra Pyreneene, Girona, La Garrotxa og El Ripollés, den søte kringlen xuixo og bønner fra Santa Pau fra innlandet i Pyreneene.

Utvalg av opplevelser

 • Guidet fotturer i Pyreneene
 • Dagstur til Barcelona eller Montserrat
 • Bodegabesøk med smaking og lunsj
 • Besøk til Figueres – Salvador Dalis fødeby
 • Girona Matmarked
 • Båtturer
 • Teambuilding water trekking

Tips fra Jessica

Utforsk gamlebyen i Cadaqués – en uforglemmelig opplevelse. Denne vakre fiskerlandsbyen bærer på en fascinerende historie, og den gamle bydelen er som en fortryllet labyrint av brosteinsgater, hvitkalkede bygninger og sjarmerende blå detaljer. Her kan du besøke restauranter og oppdage butikker og verksteder som selger kunsthåndverk. Området er fylt av autentisitet og kreativitet, og hvert hjørne har sin egen historie å fortelle. Oppdag skjulte perler og nyt den unike sjarmen som gamlebyen i Cadaqués har å by på.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Girona og Costa Brava.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana