Kul by, kort flytur og mye for pengene!

Berlin er en populær destinasjoner for firmaturer. Den unike historien, de ulike bydelene, mangfoldett, maten og det livlige nattelivet er bare noen av høydepunktene som venter her. Det er heller ikke feil at flyturen er kort og at du får bra valuta for pengene dine. Berlin har alt du trenger for å skape en minneverdig reise.

Besøker du Berlin, er det umulig å unngå den kulinariske opplevelsen som det tyske kjøkkenet har å by på. Fra pølser til velsmakende surkål, saftig schnitzel og deilige spätzle. Dersom du skulle bli lei av den tunge tradisjonelle maten, tilbyr Berlin et utvalg av internasjonale spisesteder og trendy restauranter som tilfredsstiller enhver gane.

Byen er kjent for sine mangfoldige nattklubber der enkelte holder åpent døgnet rundt. Om sommeren langs elvebredden er det spesielt livlig, med en rekke «strandbarer» som inviterer til avslappet atmosfære og sosiale møter.

I hjertet av byen, i Mitte, finner du Hackescher Markt, et sjarmerende torg omgitt av restauranter og uteserveringer. Like i nærheten ligger Hackesche Höfe, en serie med tilknyttede bakgårder som er fylt med butikker, kafeer og restauranter, og som har en unik atmosfære.

Berlin er også et paradis for kunstentusiaster, med et blomstrende kunstmiljø som inkluderer mange gallerier og utstillinger som utforsker et bredt spekter av kunstneriske uttrykk.

Når det gjelder shopping, er Berlin et eldorado med alt fra vintage-butikker til high-end motehus. Den ikoniske handlegaten Kurfürstendamm, kjent som Ku’damm, er et mekka for shoppingentusiaster, med et utvalg av luksuriøse butikker, store varehus og internasjonale kjeder som lokker til seg både lokale og tilreisende shopoholikere.

Utvalg av opplevelser

 • Street art guidet tur
 • Båttur på Spree
 • Grafitti workshop
 • Trabant rally
 • Kulinarisk vandring

Tips fra Tina

Den vakre byen Potsdam er bare en kort togtur unna Berlin . Potsdams praktfulle palasser og elegante hager har gjort byen til et uunnværlig UNESCO-verdensarvsted siden 1990. Det er nå en av de mest besøkte byene i Tyskland.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Berlin.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana