Europas mest sjarmerende storby

Dublin har blitt anerkjent to ganger som Europas hyggeligste by å besøke, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Byen utstråler en unik sjarm og vennlighet som gjør den til et yndet reisemål for besøkende fra hele verden. Et særtrekk ved Dublin, er det store utvalget av puber, mer enn 700! Dette gir kort vei til en forfriskende Guinness eller en Irish Stout.

For mange reisende er det en nærmest obligatorisk å besøke en autentisk irsk pub. Et pub besøk i Dublin er en del av kulturen og en sosial happening. Enten du foretrekker en livlig atmosfære med tradisjonell irsk musikk eller en rolig prat ved peisen, finnes en pub som passer din smak og stemning.

Dublin har også mye mer å by på, som rik historie, kultur og arkitektur. Ta en spasertur langs elven Liffey og se de vakre broene og bygningene som omkranser den. eller besøk Dublin Castle og få et glimt av Irlands kongelige historie. Det kan også anbefales å utforske det livlige Temple Bar-området, som er kjent for sine kunstgallerier, teatre, og et mangfold av restauranter og kafeer.

For de som er interessert i litteratur, er Dublin hjemstedet til noen av verdens mest kjente forfattere, inkludert James Joyce, Oscar Wilde og Samuel Beckett. Ta gjerne en tur til Dublin Writers Museum eller besøk det berømte Trinity College, hvor du kan se det gamle Book of Kells.

Uansett hva dine interesser måtte være, vil Dublin imøtekomme dem. Fra historiske landemerker til levende kultur. Så ta deg tid til å utforske, oppdage og nyte alt byen har å tilby – selv etter puben og ølet.

Utvalg av opplevelser

 • Guinness Storehouse, omvisning og prøvesmaking
 • Bli med på hundeveddeløp, såkalt Greyhound Racing, en spesiell, og veldig populær aktivitet i Dublin
 • Irsk aften
 • Kajakktur i den kjente elven River Liffey
 • Pubcrawl med lokale musikere som underholder under pubrunden
 • Gaelic Games
 • Afternoon tea buss

Tips fra Jessica

Besøk St. Stephen’s Green. Parken er et lite paradis, med små vann, frodige blomsterbed og åpne plener som omkranses av grønn natur. Det er virkelig et vakkert område som inviterer til avslapning og rekreasjon.
Enten du ønsker å sitte på en benk og nyte roen, ta en avslappende spasertur langs stiene, eller utforske parken på sykkel, er St. Stephen’s Green det perfekte stedet å komme nærmere naturen midt i byen

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Dublin.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana