Mye mer enn whisky og sekkepiper

Med sine gamle slott, tårn og spir, brosteinsbelagte gater og det ville skotske høylandet like utenfor byen, byr Edinburgh på mange muligheter for en firmatur med spennende innhold.

Gatene i den gamle byen er full av historie, med verdensklasse museer og kulturskatter rundt hver sving. På Royal Mile’s høyeste punkt troner Edinburgh Castle majestetisk, en gang hjemmet til den skotske dronningen Mary og hennes sønn, den fremtidige James I av England. Samtidig vitner de elegante butikkene i den nyere delen av byen om byplanleggingen fra 1800-tallet. Her ligger byens høydepunkter i gangavstand fra hverandre, noe som gjør det til en ideell destinasjon for de som ønsker å oppleve mye på kort tid.    Edinburgh Castle, som er vertskap for den verdenskjente Royal Edinburgh Military Tattoo, er blant Skottlands fremste turistattraksjoner, og  ved et besøk vil du raskt forstå hvorfor.

Slottet inneholder Skottlands kronjuveler, kjent som Honours, sammen med Stone of Scone, et alter som er brukt ved kroningen av skotske og engelske monarker i århundrer. Disse historiske skattene, kombinert med slottets imponerende arkitektur og beliggenhet, gjør det til et must-see-sted for alle som besøker Edinburgh.

Utvalg av opplevelser

 • Highland Games
 • Dagstur til Loch Lomond
 • Besøk en whisky distillery og smak «livets vann»
 • Sykkelturer
 • Ghostly Underground tur
 • Kanskje vil dere smake «haggis» på en tradisjonell skotsk pub?

Tips fra Jessica

«The Last Drop» er en legendarisk pub i Edinburgh, kjent for sin historie og atmosfære. Det sies at dødsdømte fanger pleide å gå dit for å ta sin siste drink før henrettelsen, noe som gir stedet sitt karakteristiske navn.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Edinburgh.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana