Det gode livet sammen med kollegaer!

I tillegg til fantastiske kulinariske opplevelser, kan du utforske pittoreske landsbyer, vandre gjennom vinmarker, og fordype deg i den tidløse skjønnheten til det toskanske landskapet.

Firenze, hovedstaden i Toscana, er en by av kontraster og mangfold og regnes som renessansens vugge. Gjennom sine brosteinsbelagte gater og majestetiske arkitektoniske underverk fortsetter Firenze å være et uunnværlig knutepunkt for kunst, historie og kultur.

Byen tiltrekker seg kunstentusiaster fra hele verden med sine berømte museer som Uffizi-galleriet, der mesterverk av Michelangelo, Leonardo da Vinci, og Botticelli imponerer besøkende. Den ikoniske Duomo, med sin blendende kuppel og marmorfasader, står som et symbol på byens arkitektoniske prakt og er en evig kilde til inspirasjon.

Men Firenze er ikke bare en by som lever i fortiden. Byen omfavner også moderne livsstil og trender. Gatemarkeder som Mercato Centrale frister besøkende med ferske råvarer og lokale delikatesser, mens butikkene langs Via de’ Tornabuoni frister med det beste av italiensk mote og design.

Gastronomien i Firenze er en smaksopplevelse uten sidestykke. Fra enkle trattoriaer som serverer autentiske toskanske retter som ribollita og bistecca alla fiorentina, til sofistikerte restauranter med Michelin-stjerner som utforsker grensene for kreativitet og smak, er maten her en feiring av regionens rike kulinariske arv.Og hva ville Firenze være uten sin vin? Toscana er tilholdssted for noen av Italias mest anerkjente vinprodusenter, og byens vinbarer og enotecas gir mulighet til å utforske et utvalg av utsøkte viner, fra robuste Chianti Classico til elegante Brunello di Montalcino.

I Firenze blir fortid og nåtid vevd sammen på en fortryllende måte, og uansett om du er her for kunst, mat, mote eller bare for å ta inn atmosfæren, vil du bli overveldet av byens skjønnhet og sjarm.

Utvalg av opplevelser

 • Matkurs
 • Vingådsbesøk i Chianti
 • Fotturer i Cinque Terre
 • Dagstur til Lucca eller Siena
 • Sykkeltur igjennom det toskanske landskapet

Tips fra Jessica

Sjekk den innholdsrike nettsiden til vår samarbeidspartner og kjente kokk Geir Andre Sjursen MittItalia.it som har reist utallige ganger til Toscana!

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Toscana.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Edinburgh