Ypperlig som destinasjon for firmaturen

Gdansk, en av Polens eldste byer, ligger bare en halvannen times flytur fra Haugesund, Stavanger og Bergen, noe som gjør den enkelt tilgjengelig.

Byen frister med en fantastisk arkitektur, en fascinerende historie, et livlig uteliv og muligheter for rimelig shopping. Etter å ha gjennomgått omfattende renovering etter krigens ødeleggelser, kan man nå beundre mange flotte restaurerte bygninger, inkludert den storslåtte Mariakirken, det gotiske Malbork-slottet og det imponerende rådhuset.

Den eventyrlige atmosfæren gjør det til en fryd å utforske Gdansk, både på dag- og kveldstid.

I dag har Gdansk i praksis vokst sammen med Sopot og Gdynia og dannet den såkalte Trippelbyen. Den livlige badebyen Sopot, ofte omtalt som Polens svar på St. Tropez, er spesielt populær i sommermånedene. Her kan du nyte en vakker sandstrand, Europas lengste trepir, sjarmerende restauranter og et pulserende uteliv.

Utvalg av opplevelser

 • Malbork slottstur med lunsj
 • Sykkeltur til Sopot
 • Teambuilding på Polsat Plus Arena
 • City games
 • Pierogi klasser med masterchef
 • Cruise til Westerplatte
 • Vodka smaksopplevelse

Tips fra Jessica

Gdansk Shakespeare Theatre er en perle du ikke bør gå glipp av. Ta en titt på teatrets nettside, teatrszekspirowski.pl/en, for å få en oversikt over kommende konserter og forestillinger. Spesielt i sommermånedene, og når været tillater det, er det fint å være til stede når teatertaket åpnes og skaper en magisk atmosfære i salen. Dette er virkelig noe som må oppleves ‒ helt fantastisk!

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Gdansk.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana