Finlands hovedstad er perfekt for en langhelg

Helsinki er en ung og moderne by, preget av sin dynamiske utvikling. Lite av den opprinnelige bystrukturen står igjen etter flere omfattende bybranner, men dette har gitt byen en unik mulighet til å omforme seg og vokse i takt med tiden. Hovedstaden har en rekke arkitektoniske perler som Samtidskunstmuséet og konserthallen.

Byen er omgitt av en vakker skjærgård, og du kan ta en tur til de fleste øyer med båt eller ferge. Det er også fint å ta turen til Sveaborg (Suomenlinna), en sjøfestning og et vakkert naturområde med forvarsmurer, som ligger spredt over seks øyer forbundet med broer. Her finnerm an turstier mellom attraktive severdigheter som KUngsporten og Sveaborgsmuseet, der vi kan lære mer om den militære og maritim historien. Området har også et bryggeri og flere restauranter som ligger ved sjøen.

Helsinki har en avslappet atmosfære, men byr likevel på et mangfoldig utvalg av kultur, restauranter og natteliv. Hvert år kan man få med seg mange arrangementer i byen. Den kompakte bykjernen gjør det enkelt å utforske til fots, og utenfor byen ligger en vakker skjærgård som er perfekt for båtliv og avslappende lunsjer – eller populære middagscruise.

Utvalg av opplevelser

 • RIB tur i skjærgården
 • Sauna og barbeque lunsj
 • Utforsk byen på to hjul
 • Trikketur og velkomst drink
 • Rebusløp i byen med schnaps
 • Besøk matmarkedshallen Vanha Kaupahalli

Tips fra Tina

Ta turen til Helsinki’s Designdistrikt – et mangfold av kulturelle opplevelser og shoppingmuligheter. Her finner du ikoniske merker, samt spennende nye merker. I tillegg til shopping finner du et bredt utvalg av kunstgallerier, antikvitetsbutikker og små museer verdt å få med seg!

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Helsinki.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana