En perfekt storby for en vellykket firmareise!

La deg sjarmere av Nordens mest pulserende hovedstad. I «Køben» har du alt du trenger for en perfekt weekendtur med kollegaer – en rik blanding av kultur, design, shopping, matopplevelser og aktiviteter.

I sentrum er avstandene korte, så det er enkelt å komme seg rundt til fots. Her kan du nyte deilige måltider og drikkevarer, enten det er på trendy moderne restauranter i verdensklasse, tradisjonelle danske spisesteder, en kafé latte på en av de mange urbane kaféene, cocktailer i elegante cocktailbarer eller ta en liten en på rustikke puber. Utvalget er stort, fra små, koselige og sjarmfulle steder til topprestauranter listet i Michelin-guiden. København er en by som er lett å bli glad i.

København har mange forskjellige og spennende bydeler – hver med sin egen unike sjarme. Hvorfor ikke ta turen til ærverdige Frederiksberg? Kanskje besøke H.C. Andersens grav på Nørrebro? Eller bare nyte en deilig lunsj på en av Østerbros mange sjarmerende fortauscaféer?

Vesterbro er Københavns kanskje hippeste område og ’the place to be’. Kvarteret er hovedstadens gamle Red Light District, men er i dag forvandlet til et supersjarmerende område som byr på alt fra små designbutikker og koselige fortauscaféer, til en perlerekke av fantastiske restauranter og funky barer. Her finner du også Kødbyen – Københavns svar på Meatpacking District. Det gamle industriområdet ligger kun et steinkast fra Københavns Hovedbanegård, og huser både trendy utesteder og noen av Københavns beste restauranter. Så er det kanskje ikke så rart at Vesterbro ble kåret til et av verdens kuleste nabolag av Lonely Planet i 2017.

Uavhengig av årstid vil København garantert gi dere en herlig reiseopplevelse!

Utvalg av opplevelser

 • Teambuilding på Christianborg slott
 • Sykkelkokken
 • Historisk byvandring med lunsj på Nyhavn
 • Beer Walks – ølsmaking kombinert med en guidet tur
 • En kveld i Tivoli
 • Beach party på Halvlandet
 • IPad challenge – få frem konkurranseinstinktet!
 • Båttur med go-boat langs kanalene
 • Lei en go-boat med venner eller kollegaer! Ekte HYGGE!

Tips fra Tina

Unn deg et besøk på Restaurant Krebsegaarden. Restauranten inspireres av den aktuelle utstillingen til Galleri Krebsen, som holder til i bakgården. Vertskapet Carsten og Mats har drevet restauranten i mer enn 20 år med en kjærlighet som gjør et måltid hos dem til en opplevelse av de sjeldne. Kombinasjoner av mat og vin er fortreffelig og servicen fantastisk! God fornøyelse!

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til København.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana