Yrende liv, sol, tapas og spennende utflukter

Picassos fødeby, ofte referert til som «paradisets by», har et av Europas beste klimaer og er et spennende og populært reisemål. Med direkte rute fra Haugesund lufthavn, er Malaga en av topp tre destinasjoner, når lokale bedrifter planlegger en firmatur.

Malaga er en moderne og pulserende by med et imponerende utvalg av museer og kunstutstillinger, alt innen gangavstand. Den berømte Malagueta-stranden frister med sjarmerende strandbarer, solsenger og chiringuitos som serverer de karakteristiske grillede fiskespydene fra sine båter.

Byen ligger ideelt til for utflukter til landsbyer som Mijas og Nerja, den vakre byen Ronda eller den mauriske praktbyen Granada.

Flyplassen i Malaga er også hovedinngangsporten til Marbella og resten av Costa del Sol, med gode veiforbindelser langs kysten.

Kun en kort busstur fra Malaga finner vi majestetiske fjell med muligheter for fotturer, jeep safari eller besøk til vin eller olivengårder.

Blant disse fjellene finner en av Spanias mest kjente vandrestier, Caminito del Rey, som tiltrekker seg mange eventyrlystne.

Utvalg av opplevelser

 • «Wine & gourmet experience»
 • Teambuilding “Picasso tapas challenge”
 • Vandring i Caminito del Rey
 • Tur med katamaran
 • Olympiske leker på stranden
 • Paella konkurranse
 • Dagstur til Ronda med bodega besøk til ærverdige Bodegas Descalzos Viejos
 • Flamenco Show

Tips fra Jessica

Ta turen til Alpujarras-regionen, i den sørlige delen av Sierra Nevada – hvor tiden synes å ha stått stille. Spektakulære fjell, frodige daler, terrasserte åkrer og frukttrær sjarmerende hvitkalkede landsbyer («pueblos blancos») og en unik atmosfære.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Malaga.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana