Nordens Venezia

Stockholm, Sveriges stolte hovedstad, er en by som fortryller besøkende med sin mangfoldige skjønnhet og pulserende atmosfære. En av de mest sjarmerende delene av byen er Gamla Stan, den gamle bydelen, som med sine brosteinsbelagte gater, trange smug og sjarmerende kafeer tar deg med tilbake i tid.

Det er ikke uten grunn at Stockholm blir kalt «Nordens Venezia». Byen er vakkert plassert på 14 øyer, og det er vanskelig å ikke la seg forføre av den pittoreske skjønnheten som omgir deg fra alle kanter. Den stockholmske skjærgården er en perle i seg selv og blir ofte omtalt som verdens vakreste. Å utforske denne skjærgården er som å oppdage et eventyrlandskap, med sin blanding av vakre øyer, stille viker og maleriske fiskelandsbyer.

Men Stockholm har mer å by på enn bare naturlig skjønnhet. Byen har et kulinarisk mangfold som er i verdensklasse, med restauranter som tilbyr alt fra tradisjonell svensk mat til internasjonale gourmetretter. Og når natten faller på, kommer Stockholms uteliv virkelig til liv. Med et pulserende natteliv som regnes blant Nordens beste, er det ingen mangel på barer, klubber og kafeer å utforske.

For de som er interessert i kultur og historie, har Stockholm et imponerende utvalg av museer og kunstgallerier å utforske. Fra det berømte Vasamuseet, som huser det imponerende 1600-tallets krigsskip Vasa, til det moderne Fotografiska museet, som er dedikert til fotokunst, og det glade ABBA-museet, som feirer Sveriges mest kjente popgruppe, er det noe for enhver smak.

Alt i alt er Stockholm en by som lokker med sin blanding av historie, kultur, natur og moderne livsstil. Uansett om du er interessert i å vandre gjennom gamlebyens brosteinsbelagte gater, utforske skjærgården med båt, nyte de kulinariske herlighetene eller oppleve det pulserende nattelivet, vil Stockholm garantert imponere og inspirere deg.

Utvalg av opplevelser

 • RIB turer i skjærgården
 • En musikalsk reise på ABBA-museet!
 • Middag på det imponerende Vasamuseet
 • Sodermalm matvandring
 • Bli med på takvandring på Riddarholmen
 • Tur med SkyView – Dette er Stockholms store attraksjon som tar dere til toppen av Ericsson Globe.

Tips fra Tina

Ta en tur til Sundbergs konditori, Stockholms eldste
Sundbergs konditori kalles seg fortsatt Stockholms eldste aktive kafé, og ligger på Järntorget i Gamla Stan

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Stockholm.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana