Kjærlighet ved første blikk

Tallinn, hovedstaden i Estland, fremstår som en perle med sin skjønnhet, livlige atmosfære og mangfoldige kultur. Byen har en rik historie som går tilbake til middelalderen, men den har også omfavnet moderne trender og skapt en unik blanding av fortid og nåtid.

Den vakre gamlebyen i Tallinn, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, er som en tidsmaskin som transporterer besøkende tilbake til middelalderen. De brosteinsbelagte gatene, de velbevarte middelaldersmurene og imponerende kirker og tårn gir et innblikk i byens stolte fortid som en viktig handelsby i Hanseatene.

Samtidig som den gamlebyen er et høydepunkt, er Tallinn også en moderne by som pulserer av liv. Langs de travle gatene finner man trendy kafeer, restauranter som serverer både tradisjonelle estiske retter og internasjonale kulinariske opplevelser, samt et blomstrende natteliv.

Estland har vært åpen for vestlig påvirkning, noe som har ført til en moderne og internasjonal atmosfære i Tallinn. Dette gjenspeiles både i byens arkitektur, med moderne bygninger som blander seg med historiske landemerker, og i befolkningens holdninger og livsstil.

Tallinn er en by som appellerer til både historieentusiaster, eventyrlystne reisende og de som søker den pulserende atmosfæren i en moderne europeisk hovedstad. Med sin skjønnhet, kulturelle rikdom og åpne innstilling er det liten tvil om at Tallinn fortsetter å være en av de mest fascinerende destinasjonene i Baltikum.

Utvalg av opplevelser

 • Rebusløp i gamlebyen
 • Gin smaking i Junimperium
 • Street art vandring i Telliskivi Creative City
 • Fottur og piknik på Lahemaa nasjonalpark
 • Lada Rally! Fartsfylt konkurranse hvor man får testet kjøreegenskapene og konkurrert om heder og ære!
 • Ta med dine ansatte på en finere avslutningsmiddag – Det finnes ufattelige mange restauranter som er anbefalt i Michelin-guiden – Veldig hyggelige priser!
 • Lag din egen sjokolade på konfektverksted – Kalev Chocolate Shop

Tips fra Tina

Ta en rusletur i Noblessner Quarteret. Mellom 1913 og 1917 ble det bygget ubåter her for den russiske Tsar sin marine. Det store ubåtverftet er nå blitt et kystkvarter ved havet og en av Tallinns mest attraktive bydeler, med restauranter, kultur og kreative næringer.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Tallinn.

  Se flere turer i Europa

  Firmaturer og gruppereiser til Nice og den franske rivieraen
  Firmaturer og gruppereiser til Island
  Firmaturer og gruppereiser til Firenze og Toscana