Firmaturer og gruppereiser til Arendal

Sørlandets skjærgård blir ofte omtalt som Norges riviera. Små sjarmerende byer, brosteinsgater, koselige smug, gjestfrie sørlendinger og braklima. Kafeer og restauranter på bryggekanten. Ren idyll!

I hjertet av Sørlandet ligger Arendal. Kommunen er den nest største i Agder og har ca. 45 000 innbyggere. Mange forbinder Arendal med sommer, skjærgård, båtliv og ferie, men kommunen er også kjent for et rikt kultur- og festivalliv.

Byen har en lang maritim historie, og var på 17- og 1800-tallet en av landets største og rikeste sjøfartsbyer. Arendal ble opprinnelig bygget på syv holmer og ble kalt «Nordens Venedig» før sjøen rundt holmene gradvis ble fylt igjen.

Den sterke relasjonen til havet lever fortsatt i beste velgående, og byen huser en betydelig mengde bedrifter som relaterer seg til olje, gass og offshoreindustri.

Tyholmen er byens eldste område. Her er den gamle trehusbebyggelsen i stor grad bevart, mens det i den nyeste bydelen, langs sjøkanten mot Barbu, er det moderne næringsbygg som preger. Her finnes blant annet Sørlandet kunnskapshavn og Vitensenteret Sørlandet som er en stor turistattraksjon.

Arendal er et supert utgangspunkt for å besøke flere sørlandske perler. Her er kort veg til idylliske Grimstad, skjærgårds- og dikternes by. Byen der både Henrik Ibsen og Knut Hamsund har bodd i perioder av sitt liv, og fremdeles er til stede i form av ulike opplevelser.

Bokbyen Tvedestrand er også verd et besøk. Det samme er Kragerø og solfylte  Jomfruland.

Utvalg av opplevelser

 • Guidet byvandring til Tyholmen i Arendal
 • Besøk i Vitensenteret i Arendal
 • Teambuilding hos Søstrene Kjevik på Østre Tveite gård i Arendal
 • Byvandring i Grimstad – med søkelys på Ibsen/ Ibsen museet
 • Kortreist mat og Terje Vigen quiz i Apotekergaarden restauranthus i Grimstad
 • Byvandring i Kragerø – i Munchs fotspor
 • Taxibåt ut i skjærgården til Jomfruland – guidet omvisning

Tips fra Tina

Ta dine ansatte med på Teambuilding/ «Farmen light» på Østre Tveit Gård hos Søstrene Kjevik. Her går vi 100 år tilbake i tid for noen timer, gruppen blir utfordret på å løse oppgaver sammen (ukesoppdrag) og det blir Tvekamp. Vinnerlaget kåres og man kan feire nye mestringer og relasjoner sammen med kollegaer.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Arendal.

  Se flere turer i Norge

  Firmaturer og gruppereiser til Rjukan & Gaustablikk
  Firmaturer og gruppereiser til Suldal
  Firmaturer og gruppereiser til Hardanger