Bilde kreditt: VisitNorway, FjordNorge, Visit Hardangerfjord

Firmaturer og gruppereiser til Hardanger

Hardangerregionen er kjent for sitt unike fjordlandskap og rike kulturarv. Her finner vi frodige frukthager, spektakulær natur og mangfoldig kunst og kultur, der folkemusikken har sitt sete. Fruktblomstringen i Hardanger kan virkelig kalles vårens vakreste eventyr!

I Rosendal finner vi Norges eneste baroni, Skandinavias minste slott, som sto ferdig i 1665. Baroniet er også kjent for sin vakre hage der man kan få omvisning og oppleve 300 år med hagehistorie.

Fra Ullensvang kan du nyte topp fasiliteter på Ullensvang Fjordhotell, som også har særdeles gode konferanse muligheter.  En tur til Ullensvang kan gjerne kombineres med Dronningstien, dronning Sonjas panoramatur, som går i 1100 meters høyde mellom Kinsarvik og Lofthus.

Regionen er også kjent for sin unike sider, som har fått en renessanse og blitt et prisvinnende høykvalitetsprodukt. I området fra Ullensvang til Rosendal finner vi rundt 19 sider-produsenter som lager hver sin unike sider, basert på epler og egen historie. Her kan du nyte Norges champagne, besøke flere av sider-produsentene og få en innføring i produksjon, kultur og smak.

Utvalg av opplevelser

 • Omvisning & sidersmaking
 • Teambuilding «løs oppgaver og fysiske utfordringer»
 • Kortreist mat fra lokale leverandører
 • Baroniet i Rosendal – omvisning i Riddersalen og i hagen.
 • Omvisning i Guddalstunet/ Galleri Guddal
 • Historiefortelling på Agatunet
 • Besøk i Norsk Natursenter

Tips fra Tina

Ta gruppen din med på sidersafari med teambuilding og sidersmaking hos Kvestad Sideri. Der får man også servert nydelig kortreist middag i Gamlastovo. Dersom du vil toppe opplevelsen kan vi sørge for minikonsert med dyktige folkmusikere.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Hardanger.

  Se flere turer i Norge

  Firmaturer og gruppereiser til Rjukan & Gaustablikk
  Firmaturer og gruppereiser til Suldal
  Firmaturer og gruppereiser til Voss