Firmaturer og gruppereiser til Rjukan/ Gaustablikk

Rjukan og Gaustablikk er populære destinasjoner for mange grupper. Området byr på spennende historie, kule aktiviteter og mektig natur.

I tillegg til Gaustatoppen, Gaustabanen, Vemork og tungtvannskjelleren, finner vi Rjukan klatrepark som er knyttet til områdets unike historie. Her trekkes linjer til «Kampen om tungtvannet», med løyper som kan relateres til den militære opplæringen sabotørene måtte gjennom.

Gaustablikk Fjellresort er et behagelig fjell-hotell med Norges vakreste utsikt. Her finner vi stilrene hotellrom, moderne leiligheter og koselige hytter. Som gjest har du fri adgang til hotellets velværeavdeling med svømmebasseng, dampbad, jacuzzi og badstue, samt restauranter, bar og stor frokostbuffé. I tillegg kan du nyte naturen og velge mellom mange ulike aktiviteter.

Ikke langt unna finner vi Skinnarbu Nasjonalpark Hotell plassert i vakker natur som også inviterer til friluftsliv og rekreasjon. I nabobygget Hardanger Nasjonalparksenter kan vi oppleve en moderne interaktiv utstilling om natur og villrein

Utvalg av opplevelser

 • Teambuilding med ulike aktiviteter som avtales med arrangør
 • Guidet vandretur med historien om hvordan Rjukan har bidratt til å endre verden med kunstgjødsel og tungtvannsabotasjen
 • Besøk/ omvisning i Vemork Kraftstasjon – museum
 • Spektakulær lunsjtur med Krossobanen til Gvepsborg kafé
 • Fotturer i villreinens rike v/ Skinnarbu Nasjonalpark
 • Besøk i Hardangervidda Nasjonalparksenter
 • Aktiviteter i klatreparken

Tips fra Tina

Ta en guidet vandretur i Rjukan. Her formidles historier fra bygda, om industrieventyret og utbygging av Vemork Kraftverk – det største i sitt slag i verden da det sto ferdig i 1911. Det hele bør avsluttes med en tur opp Krossobanen og lunsj i Gvepsborg kafé.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Rjukan & Gaustablikk.

  Se flere turer i Norge

  Firmaturer og gruppereiser til Suldal
  Firmaturer og gruppereiser til Hardanger
  Firmaturer og gruppereiser til Voss