Bilde kreditt: VisitNorway, FjordNorge, Visit Suldal

Firmaturer og gruppereiser til Suldal

Mellom Preikestolen og Trolltunga, langs Nasjonal Turistveg Ryfylke, finner vi Skattkammeret Suldal. Her finnes flere av de høyeste toppene i Rogaland, den kjente lakseelva Suldalslågen, vidder der en får landskapet helt for seg selv og en rekke idylliske grender tett på fjorden.
I Suldal kan du kombinere møter og konferanser med besøk til lokale matprodusenter, rolige rusleturer, team buildings aktiviteter og gode, kortreiste smaksopplevelser!

Fra Mo Laksegård kan grupper dra på laksesafari eller elveekspedisjon på Suldalslågen og oppleve den flotte naturen på nært hold. I Sand kan man nyte servering på Ryfylke Fjordhotell og samtidig ha panoramautsikt over Sandsfjorden.

Bygda Nesflaten kan skilte med rik arkitektur og storslåtte naturopplevelser, der utsikten over Suldalsvatnet er et absolutt høydepunkt. Området i Kilen er vernet med bakgrunn i den spesielle arkitekturen – et resultat av kraftutbyggingen i Røldal/ Suldal på 60-tallet. Boligene på Kilen, kraftstasjonen og Energihotellet har tydelig funksjonalistisk stil der betong, minimalisme og flate tak bryter med den typiske vestlandsarkitekturen.

Opplevelsene står i kø! Du kan besøke Norges største damanlegg, flyte nedover Suldalslågen i tørrdrakt, bli med på omvisning og vinsmaking på frukt og vingård, besøke museumsgården Kolbeinstvedt og nyte kortreist tradisjonsrik mat i den restaurerte løa på Trægården.

Hos «ALLVERDAS gåver og bruksting» kan man handle håndproduserte varer bl.a. fra Nepal. Samtidig får vi historien fra butikkeieren som har et sterkt samfunnsengasjement for leverandørene hun besøker. Butikken i Suldal støtter aktivt prosjekter som skole, helsestasjon og bygging av ny kirke.

Utvalg av opplevelser

 • Omvisning & vinsmaking på frukt og vingård
 • Teambuilding kombinert med kortreist mat «løs oppgaver og fysiske utfordringer»
 • Laksesafari eller elveekspedisjon fra Mo Laksegard
 • Besøke produksjonslokalene til Suldalshonning
 • Få innblikk i historie med omvisning på Ryfylkemuseets mange museumstun.
 • Besøke Kolbeistvedt og høre historien fra en av storgårdene i Suladalssamfunnet på 1800- tallet.
 • Omvisning på Energihotellet som ble tegnet på 60- tallet av den anerkjente arkitekten Geir Grung og bygget som en del av Norsk Hydros kraftanlegg, Røldal- Suldal Kraft.
 • Nyte naturen fra en av mange turstier i området.

Tips fra Tina

Nyt en uforglemmelig frokost på Energihotellet kombinert med den spektakulære utsikten over Suldalsvatnet.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Suldal.

  Se flere turer i Norge

  Firmaturer og gruppereiser til Rjukan & Gaustablikk
  Firmaturer og gruppereiser til Hardanger
  Firmaturer og gruppereiser til Voss