Sørlandsidyll i skjærgården

Man trenger ikke alltid reise langt for gode opplevelser sammen med kollegaer eller venner.

Få timers kjøring fra Haugesund finner vi idylliske Farsund Resort, en av Sørlandets vakreste møteplasser med sjø og natur rett utenfor døren. Den fantastiske beliggenheten må bare oppleves!

I Farsund området strekker sandstrendene seg fra Lista fyr til Lomesanden og er et yndet sted for lange turer, surfing og kiting. Våtmarksområdet rundt fyret tiltrekker seg flere hundre fuglearter og fuglekikkere kommer i hopetall når trekkfuglene er på flyttefot. Før i tiden kunne man også se sjørøvere fra fjæra, fordi Farsund er en gammel kaperby. I dag arrangeres årlige kaperdager med kaperspill og sjørøverturer for familier.

Feriehusene ved Farsund Resort har topp hotellstandard og ligger nydelig til innerst i Bjørnevåg. Her finner vi 35 hus med totalt 121 rom, hvorav alle rom har egne bad og muligheter for å lage mat og grille egenfanget fisk. Stedet er perfekt for et avbrekk fra en travel hverdag, enten du er en familie, par som vil oppleve noe nytt i den sørlandske skjærgården, organisasjoner eller bedrifter som vil gjøre noe ekstra ut av et seminar eller firmaarrangement.

Resorten byr på en mengde aktiviteter til sjøs som havrafting, RIB, fisketur, SUP og kajakk, gode møtefasiliteter, flotte matopplevelser og egen vinkjeller.

Her finnes også en deilig badeplass – perfekt for volleyball konkurranser, teambuilding og lange sommerkvelder med gode kollegaer. Sjø, skjærgård og natur gir en perfekt ramme rundt møter, konferanser, sommerfester og andre viktige feiringer.

Utvalg av opplevelser

 • Skap samhold og glede gjennom ulike teambuildings aktiviteter!
 • Master soup chef – kreativt lagarbeid med tunga rett i munnen!
 • Rebus Larsen – innom eventyrstien, sløydboden og vinkjelleren
 • Snekkerbus – en spennende rebus i den sørlandske skjærgården
 • Fiskekonkurranse – Kan man konkurrere i fiskelykke?

Tips fra Tina

Lytt til bølgeskvulp, finn frem fiskesnøret og nyt varmen fra sola! Når fangsten er på land kan dere sammen kokkelere et deilig måltid med kortreiste råvarer!

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Farsund.

  Se flere turer i Norge

  Firmaturer og gruppereiser til Rjukan & Gaustablikk
  Firmaturer og gruppereiser til Suldal
  Firmaturer og gruppereiser til Hardanger