Firmaturer og gruppereiser til Voss

Voss er kjent som ekstremsportbygda, der du kan prøve deg på alt fra flygning i vindtunnel og paragliding til rafting i trygge omgivelser. Her møter vi snødekte fjelltopper, dype daler, skoger, strie elver og fosser og stille innsjøer. Bygda har rundt 15 000 innbyggere og ligger mellom Bergen, Sognefjorden og Hardangerfjorden.

Ekstremsportbygda Voss er full av kontraster. Den store endringen for lokalsamfunnet kom i 1883, med etablering av jernbanen. På slutten av 1900-talet kom verden for alvor til Voss. Turistene gjorde sitt inntog og samfunnet var i større grad preget av impulser utenfra. Voss er full av historie, kultur og spennende aktiviteter og attraksjoner.

Om man vil komme tett på naturkreftene er det mulig å besøke Bordalsgjelet eller Skjervsfossen, som har et fall på 150 meter.

På Voss har vi flere overnattingsmuligheter som binder sammen kultur, ekstremsport og naturopplevelser med spektakulær overnatting og matkultur. Sentralt plassert ved jernbanestasjonen ligger Scandic Voss. Hotellet kan skilte med grillbar, uteservering, treningsrom og badstue, perfekt for avkobling etter en lang dag med aktiviteter. Voss gondol er nærmeste nabo og frakter gjester fra hotellet og opp i fjellheimen (820 m over havet), en tur som ta 9 minutter.

Matkulturen står også sterkt i dette området med lokalmat og kortreiste matvarer. Her kan man velge mellom Smalahåvetunet som serverer den tradisjonsrik Smalahåve gjennom hele året, hjemmelaget pasta og Pizza på Myrkedalen Hotell, eller gourmetmåltid på Hangurstoppen Restaurant. Hangurstoppen ligger på toppen av Voss Gondol, Nord-Europas største og mest moderne gondolbane.

Utvalg av opplevelser

 • Overnatting i Lavvo
 • Klatrepark
 • Biking
 • Elvepadling
 • Rafting eller juving
 • Flyging i vindtunnel
 • Hiking i spektakulært landskap f.eks. til Bordalsgjelet.
 • Ølsmaking
 • Teambuilding i mange formater

Tips fra Tina

Rafting utfordrer komfortsonen og gir enorm mestringsfølelse! Særlig om man gjør det sammen med i en gruppe. Du kan også teste ut egne fly-egenskaperi trygge og kontrollerte omgivelser i vindtunnelen til Vossvind. Voss er et supert sted for teambuilding og aktiviteter for grupper og bedrifter som liker litt spenning i hverdagen.

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Voss.

  Se flere turer i Norge

  Firmaturer og gruppereiser til Rjukan & Gaustablikk
  Firmaturer og gruppereiser til Suldal
  Firmaturer og gruppereiser til Hardanger