En firmatur til hovedstaden er alltid en god ide!

Oslo er en oversiktlig levende storby! Her finner du noe for enhver smak, enten du vil utforske museer og gallerier, teaterproduksjoner, humorshow eller andre kultur- eller matopplevelser.

Med naturen tett på er Oslo unik for oss som liker å være ute. Her ligger alt til rette for gode opplevelser både i sentrum og litt utenfor bykjernen. Om man velger en rusletur i Frognerparken, en tur til Bygdøy eller en runde i Nordmarka.

Spisestedene er mange og utvalget stort fra en enkel foodie til eksotiske matretter og restauranter. Utelivet er også verd å teste ut om man vil besøke et hyggelig utested, danse, bli kveldens karaokestjerne, eller avdelingens shuffleboard-mester!

Oslo byr på opplevelser for enhver smak, enten du er en kunstentusiast som vil utforske museer og gallerier, en foodie som vil prøve førsteklasses spisesteder, en naturelsker som søker frisk luft og vakre omgivelser, eller en shuffleboard-mester som vil utforske nattelivet!

Med kort reisetid og et mangfoldig utvalg av aktiviteter og mulihheter, er Oslo en perfekt destinasjon for firmaturer!

Utvalg av opplevelser

 • En kveld på Latter med god mat og stand-up show
 • Middag på Dinner eller Holmenkollen restaurant
 • Lunsj i Frognerparken
 • Cruise med middag langs Oslofjorden
 • Rappellering eller zipline fra Holmenkollen.

Tips fra Jessica

Bare 20 minutter fra Oslo sentrum ligger Lysebu – en unik kombinasjon av moderne og tradisjonelt konferansested i rolige og idylliske omgivelser på toppen av Holmenkollen!

Få tilbud

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om tilpassinger og pristilbud.

  Kontakt info

  Telefon nr: +47 455 06 602
  Epost: post@reiseteam.no

  Vi er her for å skreddersy en unik firmatur som passer deres behov og ønsker.
  Vennligst gi oss beskjed om deres preferanser, reisedatoer og eventuelle spesielle krav, så vil vi sørge for å tilrettelegge uforglemmelige opplevelser for deg og din gruppe til Oslo.

  Se flere turer i Norge

  Firmaturer og gruppereiser til Rjukan & Gaustablikk
  Firmaturer og gruppereiser til Suldal
  Firmaturer og gruppereiser til Hardanger